MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > Dirtbikes, Mini's, ATV's.....
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 12-03-2007, 04:29 PM   #1
Thomas
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 243












02 YAMAHA WARRIOR WONT START

i bought the warrior and it did idled rough but i had the carb rebuilt and tank taken off and cleaned. i rode the four wheeler for about an hour after i bought it and it kept dying but would start right back up. I tried to start it back up the next day and it just turns over. i took the carb back off and everything is good. its for sure firing and getting gas. i havent done a compression test yet bc i cant find a gauge that will screw into the cylinder. i read that it should have around 120 psi. does anybody have any ideas on this or wanna make a lil side money trying to come and figure out the problem. thanks
Thomas is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bike wont start? Fastola How To's and Q & A's 11 09-23-2012 03:20 PM
wont start h20chunker How To's and Q & A's 4 04-19-2011 10:45 PM
BIKE WONT START!! JRxGRUBZx General Discussion (Moto Related) 10 03-19-2009 01:10 AM
Bike wont start.. The Fester How To's and Q & A's 10 12-01-2008 02:26 PM
Wont Start Now! PYROBUG51 How To's and Q & A's 2 08-26-2008 01:18 PM
Advertisement
Old 12-03-2007, 04:38 PM   #2
SPYDER BITE
Can-Am has arrived
 
SPYDER BITE's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: I LIVE IN CLEVELAND, TEXAS
Feedback Rating: (1)
Posts: 7,724

Experience: 10+ years
Trackdays: 2

Bike(s):
2009 Can-Am Spyder 990









mine did this and it was the starter solenoid.
__________________
My Can_Am 990 is the Shiznit!
SPYDER BITE is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:46 PM   #3
Thomas
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 243












but if it was the solenoid wouldnt it just not turn over? i mean it turns over with no problem. it just will not start
Thomas is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:57 PM   #4
txferrari
Banned
 
txferrari's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 10,090

Experience: 10+ years











User is banned

.
txferrari is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 04:57 PM   #5
SPYDER BITE
Can-Am has arrived
 
SPYDER BITE's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: I LIVE IN CLEVELAND, TEXAS
Feedback Rating: (1)
Posts: 7,724

Experience: 10+ years
Trackdays: 2

Bike(s):
2009 Can-Am Spyder 990









mine sounds like it wants to start and i was told that the starter solenoid was "trying" to fail so not sure, but mine will crank and crank but no start.
__________________
My Can_Am 990 is the Shiznit!
SPYDER BITE is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 05:16 PM   #6
mammothmc
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Feedback Rating: (0)
Posts: 721












pull out the spark plug & with it plugged into the wire hold it against the engine block while hitting the start button to see if it sparks.....


that will help narrow down your problem
mammothmc is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 05:25 PM   #7
Thomas
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 243












it is getting spark and gas. the only thing i can think is the compression must be low but im not sure because i dont have a compression gauge. its turning over just fine. just not starting
Thomas is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 09:57 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy