MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-03-2008, 01:18 PM   #1
blends
NYYYYYYEAAOWWWWWW
 
Join Date: Apr 2008
Location: mission bend
Feedback Rating: (3)
Posts: 7,307

Experience: 2 years
Trackdays: 10+






Member Garage





Send a message via AIM to blends
Question throttle is acting weird

Since yesterday, whenever I open the throttle, it doesn't snap back to closed very fast. It goes back real real slow like there's a lot of friction so when I give it gas and let go of the handle, it stays open.

What do I need to adjust to correct this??
__________________
ಠ_ಠ
blends is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gixxers acting a Fool miguel!! Stunters Lounge 45 01-08-2013 10:26 PM
Throttle miester throttle lock $40 jimrad General Discussion (Moto Related) 23 08-15-2012 04:51 AM
Mike is over there acting a fool! miguel!! Stunters Lounge 6 07-14-2011 09:17 AM
Brakes acting funny brandontx General Discussion (Moto Related) 13 03-16-2010 09:48 AM
Advertisement
Old 10-03-2008, 01:24 PM   #2
Solracer
MotoHouston.com Owner.
 
Solracer's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Kemah Area
Feedback Rating: (9)
Posts: 28,891

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2006 YZF600R (Street)
2009 Iron 883



Member Garage


My bet is your throttle bodies need a good cleaning.
__________________
Chris
Solracer is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 01:28 PM   #3
CaligoneTx
Forest Gnome Tour Guide
 
CaligoneTx's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Valhalla
Feedback Rating: (1)
Posts: 21,558

Experience: 10+ years

Bike(s):
Triumph 675r
Ducati 748
Hyosungs (250r + 650r)
Honda 900rr
Suzuki Busa1300r (+2 bikes)






Send a message via AIM to CaligoneTx Send a message via Yahoo to CaligoneTx
Its spring control. check your grips, make sure they didn't slide down to the bar end. push it towards the housing.

if that doesn't work, loosen up the cable locks and adjust play into the throttle; may be too tight. should have a little play.
__________________
triumphsig
CaligoneTx is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 01:40 PM   #4
blends
NYYYYYYEAAOWWWWWW
 
Join Date: Apr 2008
Location: mission bend
Feedback Rating: (3)
Posts: 7,307

Experience: 2 years
Trackdays: 10+






Member Garage





Send a message via AIM to blends
Quote:
Originally Posted by CaligoneTx View Post
Its spring control. check your grips, make sure they didn't slide down to the bar end. push it towards the housing.

if that doesn't work, loosen up the cable locks and adjust play into the throttle; may be too tight. should have a little play.
genuis!!

thanks matt
__________________
ಠ_ಠ
blends is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy