MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Off Topic (everything else) > Off Topic
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 11-15-2005, 02:52 PM   #21
fuknrobert
the necessary villain
 
fuknrobert's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Hideout
Feedback Rating: (1)
Posts: 14,959

Experience: 5 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'04 R6, '05 70, '04 fiddy!









damnit this site doesn't help with my treo :-)(
__________________

Quote:
Originally Posted by bentgixxer
im not a midget , i was actually born with a type of dwarfism, but i took medication for 12 yrs to reach just 5'6"
fuknrobert is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ringtones on iPhone Hooligan Off Topic 17 06-20-2009 04:41 PM
iphone ringtones train460 Off Topic 5 02-09-2009 03:18 AM
cool wallpapers RACER X Taking it to the Track 5 09-27-2006 07:37 PM
free ringtones....???? flip326 Off Topic 10 09-12-2006 10:32 PM
anyone need ringtones?? paniro187 Off Topic 29 05-25-2006 11:24 PM
Advertisement
Old 11-15-2005, 04:09 PM   #22
Chris24
Thread Savior
 
Chris24's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 4,635

Experience: 8 years

Bike(s):
1979 Yamaha XS1100 Special









Send a message via AIM to Chris24 Send a message via MSN to Chris24 Send a message via Yahoo to Chris24
hey ive got a motorola v505 that is locked to a&tt (which is COMPLETELY USELESS!), anyone know how to do the unlock? i tried using one of those sites that gives you a code based on the imei or whatever, but it didnt work. i will totally pay someone if they can make it work with t-mobile! i heard there was a shop in houston that does all that, dont know where it is though.
__________________
Brought to you by Carls Jr.!
Chris24 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 04:47 PM   #23
zero4o3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,848












Send a message via AIM to zero4o3 Send a message via Yahoo to zero4o3
it would be hard to make an at&t phone work with t-mobile sense it does not have a sim card, which is how a t-mobile phone reads everything....

so you would have to take your card read the info off it and then re program your phone with the info
zero4o3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 04:54 PM   #24
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,473












hey i have tmobile and i have a v188 and my wife has a v 600. I have the data cable (same as my digital camera) usb for it but i need the softwareto use it can anyone help??
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:05 PM   #25
Chris24
Thread Savior
 
Chris24's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 4,635

Experience: 8 years

Bike(s):
1979 Yamaha XS1100 Special









Send a message via AIM to Chris24 Send a message via MSN to Chris24 Send a message via Yahoo to Chris24
Quote:
Originally Posted by zero4o3
it would be hard to make an at&t phone work with t-mobile sense it does not have a sim card, which is how a t-mobile phone reads everything....

so you would have to take your card read the info off it and then re program your phone with the info
hrm, let me re-explain. i got the nice phone on an a&tt plan. it has an at&t sim card in it right now, but the account with at&t is over. i also have a crappy phone with a t-mobile sim card in it. that phone/card/and account are all good, well, except that the phone sucks and is really old.

i just want to unlock the firmware on the v505 so that it can use the t-mobile sim i allready have in the other phone...any clue how to do that?
__________________
Brought to you by Carls Jr.!
Chris24 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:11 PM   #26
DpWrath
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Deer Park
Feedback Rating: (0)
Posts: 205


Bike(s):
none looking









i have cingular and i have a v511 any help there?
DpWrath is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:25 PM   #27
cbrr03
Roscoe P. Coltrane
 
cbrr03's Avatar
 
Join Date: May 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 641


Bike(s):
'03 CBR 600RR









Quote:
Originally Posted by AznxXxStunna
Nextelnoob.com You need a data cable and download a program. Pm me and I can help you out...


, that sucks. I had a cable for my old phone but now I have the i730.
cbrr03 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:29 PM   #28
StarC
STUNT INSTIGATOR
 
StarC's Avatar
 
Join Date: May 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 476












Free Ringtones and Wallpapers

Quote:
Originally Posted by cbrr03
, that sucks. I had a cable for my old phone but now I have the i730.


Data cable is cheap. $30 of a OEM data cable at Nextel Store.
StarC is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:33 PM   #29
zero4o3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,848












Send a message via AIM to zero4o3 Send a message via Yahoo to zero4o3
go to radioshack and get a cable for a digital camera for real cheap, if you have a usb hoook up.


and for your phone i thought at&t was like sprint,verizon thats why i said that. have you tried your sim card with out unlocking the phone? some phones work with out being unlocked ie the razr does i know.

if not go to www.howardfuroms.com for all your cell phone needs im sure you can find a site listed on there to unlock your phone ( all they do is send a signle to your phone) and then you would be able to use it , normaly it is 10-20 bucks tho
zero4o3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:40 PM   #30
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,473












Quote:
Originally Posted by zero4o3
if you have a motorolia phone you can go to walmart.com and get a link to one of the samples of the songs from there cd's (which is just about every single cd out and it has 30 seconds for every song) then you can copy that link and text it to your cell phone when you open it you activate the link and it will auto download :notworthy

if your phone has a usb port i got a cord you could use to file transfer anything you want from your pc

if your phone has blue tooth you can use it to connect your pc if you have it or maybe a friends lap top that has it to, that or the lap top is prob the best way cause you can get anything you want on it



i know the wallmart thing works with moto phones might as well give it a shot with other brands just to see if it works i have not had anything but moto in awhile
i just tried that and my motorola is not auto downloading. :eh: i have tmobile and t zones too.
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:44 PM   #31
zero4o3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,848












Send a message via AIM to zero4o3 Send a message via Yahoo to zero4o3
what kinda moto? it has been awhile sense i have done this but it should still work, it worked on my samsung also but i had it never said it was downloading i never understood that
zero4o3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:47 PM   #32
The Menace
We Fly HI
 
The Menace's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Galleria
Feedback Rating: (0)
Posts: 3,085


Bike(s):
CR250,CR450,Kx125 Fmx out, and 2 50's 1 real 1 knock off









nextpimp.com that the best to go. hit me up ill let u in on what u need if you want.
The Menace is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:48 PM   #33
DuBwEaR
Agent PIMP
 
DuBwEaR's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Houston-Med Center
Feedback Rating: (0)
Posts: 2,326


Bike(s):
2003 Kawasaki Ninja ZX7R




Member Garage





i tried too, and it didn't work. I have a v600
__________________
http://www.myspace.com/dubwear
http://www.cardomain.com/profile/dubwear
2003 Kawasaki Ninja ZX7R
1995 Honda Shadow VLX
2004 Nissan Frontier XE
DuBwEaR is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 05:51 PM   #34
zero4o3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,848












Send a message via AIM to zero4o3 Send a message via Yahoo to zero4o3
you posted the link for thedownload right?

unless they changed the site recently

http://music.walmart.com/m/007/24/35....01.01.001.mp3

that link should be what you need to download the song to your phone,

Last edited by zero4o3; 11-15-2005 at 05:53 PM.
zero4o3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:14 PM   #35
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,473












hol;y it worked i kept getting this link.


http://downloads.walmart.com/swap/Lo...ItemId=3972420
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:16 PM   #36
zero4o3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,848












Send a message via AIM to zero4o3 Send a message via Yahoo to zero4o3
you need to go into the music section and click the link to listen to the 30 sec thing then when that page opens and starts playing copy the url out of it and thats the one you use.

tell me if you have any other probs,
zero4o3 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:21 PM   #37
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,473












it's not opening another window it stays in the same one.
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:34 PM   #38
arturo3rd
OG Sheriff/ Boss
 
arturo3rd's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Meadows Place, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 14,068

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2015 HD Forty Eight









Quote:
Originally Posted by paniro187
it's not opening another window it stays in the same one.
me too.

so if we can get a clip of the song we want (like on amazon.com) we can DL that to our cell phone and make that our rogntone?
__________________
motobanner new
arturo3rd is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:38 PM   #39
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,473












Quote:
Originally Posted by arturo3rd
me too.

so if we can get a clip of the song we want (like on amazon.com) we can DL that to our cell phone and make that our rogntone?
seems that way to me. let me try.
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 11-15-2005, 06:39 PM   #40
Chris24
Thread Savior
 
Chris24's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 4,635

Experience: 8 years

Bike(s):
1979 Yamaha XS1100 Special









Send a message via AIM to Chris24 Send a message via MSN to Chris24 Send a message via Yahoo to Chris24
Quote:
Originally Posted by zero4o3
go to radioshack and get a cable for a digital camera for real cheap, if you have a usb hoook up.


and for your phone i thought at&t was like sprint,verizon thats why i said that. have you tried your sim card with out unlocking the phone? some phones work with out being unlocked ie the razr does i know.

if not go to www.howardfuroms.com for all your cell phone needs im sure you can find a site listed on there to unlock your phone ( all they do is send a signle to your phone) and then you would be able to use it , normaly it is 10-20 bucks tho
yeah, ive tried a different sim. the phone will not even let me see what time it is, unless its a at&t sim card in there. i dont want to go through a website, i allready tried that once. i paid them $20 and when it didnt work, they only refunded $10. even getting that was hard as , as they kept insisting i mail the phone to them so they could do it manually. NO THANKS! i heard there was a shop in town i could take it to, but dont know where.
__________________
Brought to you by Carls Jr.!
Chris24 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 09:50 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy