MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 06-05-2008, 06:38 AM   #1
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


Front Blinkers not working.

Well, I put some Pig Spotters on my bike, but the front blinkers do not work. When u hit the turn signal it blinks faster than normal but no front's. Anyone have any ideas to help me fix this problem?

Thanks MH!!!!
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blinkers? the_laydown Super Motards 12 07-25-2013 01:55 PM
flush mount front blinkers blends General Discussion (Moto Related) 8 02-15-2009 08:35 PM
blinkers went nuts MudBug How To's and Q & A's 12 11-20-2008 11:30 AM
BLINKERS H2447INTX How To's and Q & A's 19 07-13-2008 09:35 PM
need help with blinkers derrex How To's and Q & A's 19 03-19-2008 09:18 PM
Advertisement
Old 06-05-2008, 06:54 AM   #2
ScooterTrash
ConroePowderCoating.com
 
ScooterTrash's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Cut n Shoot
Feedback Rating: (3)
Posts: 17,239


Bike(s):
lots of em






check the blinker fluid, I know Patrick at M.U. carries all brands blinker fluids.
check the sponsor section.
__________________
[COLOR="Lime"][B]Highway HorrorS c.c.[/B][/COLOR]



[QUOTE=Mr.D;2764337]
I respect scootertrash because well... He's like the Jesus of building and fixing .
[/QUOTE]
ScooterTrash is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 06:58 AM   #3
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


i've heard that joke before.
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 07:06 AM   #4
cogs69
Mayor of Coggerville
 
cogs69's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Way out there...
Feedback Rating: (0)
Posts: 11,125

Experience: 3 years

Bike(s):
79cc mini cruiser









The blinkers blink fast like that to let you know there is an open circuit. Sounds like you didn't connect the wires correctly. I don't think it would be the fuse, cuz I think all the blinkers work off the same fuse but you might check it anyway. Check your connections again for sure.

Are you sure they came with bulbs in them? Sounds dumb, but you never know.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ulric View Post
if 100 people tell you that you're a fuhking idiot...odds are your a fuhking idiot.
cogs69 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 07:19 AM   #5
jrock
straight shooter
 
jrock's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: back n H-Twn
Feedback Rating: (0)
Posts: 11,684

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2003 Kawi ZX9r Green Machine-sold
1995 Honda CB 1000 Big One








Send a message via Yahoo to jrock
Quote:
Originally Posted by DEAN LADEN View Post
i've heard that joke before.



Hey Dean, did you get the pics I sent to your phone??

And as mentioned before , re-check the wiring and the bulbs.
Are these LED's?? Not familiar w/ pigspotters
__________________
"I get a total charge out of inspiring others to follow their dreams and not to fear change. Embrace it. Realize that money isn't the end-all, be-all. What is important, what really has value, is Time. As motorcyclists, we all face increased risks on the road, and on the track. Do something with your time; don't have a bag full of regrets when the train comes to a stop. "
jrock is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 07:27 AM   #6
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


jrock yes thanks for the pics. Sorry i did not respond. Yes led's. not a fuse bc the rear blinkers work, i agree on the open circuit, i spliced the wires into the stock harness, so there should be power. it just seems odd that both act the same way. that leads me to believe it has something to do with the harness. HELLPPP! lol

cogs-ill double check but i am almost positive it comes with the leds
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:02 AM   #7
Mrs. ~T~
formerly known as C 1/2
 
Mrs. ~T~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 290 @ huffmeister
Feedback Rating: (8)
Posts: 12,989


Bike(s):
2006 GSXR 600









Send a message via AIM to Mrs. ~T~
ah blinkers are over rated!
Mrs. ~T~ is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:15 AM   #8
wever411
Gunt Puncher
 
wever411's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: League City
Feedback Rating: (8)
Posts: 7,570

Experience: 3 years











maybe you spliced them backwards since LEDs only work in one direction. try switching the wires on one of them and see if thats the cause. if you have a 9V battery sitting around, just hook the lights up to it to see if they work.
__________________
wever411 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:29 AM   #9
thomas78
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: DeerPark, TX
Feedback Rating: (3)
Posts: 123


Bike(s):
07 CB919









I had to wire a diode in my LED's to have them as running lights and blinkers. Not sure if this would help, but mine flash at a normal speed.

T
__________________
Quote:
Originally Posted by cameron1507 View Post
you want basket ball???? hahahaha bout time you finally got on here
NO, No Basketball
thomas78 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:36 AM   #10
wever411
Gunt Puncher
 
wever411's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: League City
Feedback Rating: (8)
Posts: 7,570

Experience: 3 years











Quote:
Originally Posted by thomas78 View Post
I had to wire a diode in my LED's to have them as running lights and blinkers. Not sure if this would help, but mine flash at a normal speed.

T
i think you meant resistor, LED is a diode
__________________
wever411 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:48 AM   #11
Patrick
Motorcycles Unlimited
 
Join Date: Jun 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 16,367

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'14 Speed Triple R, '82 CB900F, '13 Streetglide






IF the wires are correct you probably need a load equalizer to make the light work properly, flash slower.

However, if the rear are flashing and the front aren't lighting up at all, I'm betting they're not hooked up correctly. Double check your wiring.

If you need a load equalizer I keep them in stock.
__________________
Call or PM for the BEST PRICES in Houston for PARTS and ACCESSORIES.
MAKE SURE TO MENTION YOU'RE ON MH TO GET THE BEST PRICE!

NEED GEAR? We have a great selection in stock but if we need to order it we GUARANTEE FIT!
Where Houston riders go to have their bikes worked on, done right the first time!


muad

1964 FM 1960 West
Houston, TX 77090
Hours: Tues.-Fri. 9:30-6:00 Sat. 9-5:30
www.motorcycles-unlimited.com
http://www.facebook.com/motorcyclesunlimited
e-mail: patrick@motorcycles-unlimited.com
Patrick is online now   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 01:34 PM   #12
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


i switched the wires around after it did not work the first time. i am using the stock harness and spliced them in behind it, is it possible the crimps arent good anymore? seems kind of odd that both of them wold be, ill try different combo's again. (it's only 2 wires.) lol
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 03:20 PM   #13
jrock
straight shooter
 
jrock's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: back n H-Twn
Feedback Rating: (0)
Posts: 11,684

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2003 Kawi ZX9r Green Machine-sold
1995 Honda CB 1000 Big One








Send a message via Yahoo to jrock
I switched to flushmount kit and when I 1st put them on they wouldnt blink but back turn signal would blink fast just like yours. took it all apart and then rewired them and then they worked. Good luck.
__________________
"I get a total charge out of inspiring others to follow their dreams and not to fear change. Embrace it. Realize that money isn't the end-all, be-all. What is important, what really has value, is Time. As motorcyclists, we all face increased risks on the road, and on the track. Do something with your time; don't have a bag full of regrets when the train comes to a stop. "
jrock is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 03:45 PM   #14
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


THANKS JROCK! thats my plans when i get home, hope it works!
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 04:22 PM   #15
gixxergirloh2
~*~*~*~*~
 
gixxergirloh2's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: BAYTOWN on the eastside movin on up.........
Feedback Rating: (0)
Posts: 3,914

Experience: 3 years
Trackdays: 5

Bike(s):
gsxr 600




Member Garage


awww pooor dean !!!!!!!!!!! whhhhaaahhhhh....you want me to come wire them up???
gixxergirloh2 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 04:28 PM   #16
b18c1ej8
semi-n00b
 
b18c1ej8's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: P-Land
Feedback Rating: (0)
Posts: 411

Experience: 4 years

Bike(s):
2001 CBR 600 F4I






if you use the rear blinker/tail light integrator it might have gone bad mine did when i was installing my front turn signals, this is assuming they are all on one circuit like mine were other than that the resistors could be wrong ones/not connected right. then i guess even though you already have triple check the wiring
__________________
Motorcycles Unlimited
1964 FM 1960 West
Houston, TX 77090
Hours: Tues.-Fri. 10-6:30 Sat. 9-6
281 444 0545
patrick@motorcycles-unlimited.com
www.motorcycles-unlimited.com

Motorcycles Unlimited Sig1
b18c1ej8 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 04:34 PM   #17
MudBug
Banned
 
Join Date: Jan 2008
Location: Most northern tip of the southside
Feedback Rating: (3)
Posts: 20,878

Experience: 6 years
Trackdays: 6

Bike(s):
1994 kawi zx7
1991 DR250



Member Garage





User is banned

.
MudBug is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 04:39 PM   #18
CaligoneTx
Forest Gnome Tour Guide
 
CaligoneTx's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Valhalla
Feedback Rating: (1)
Posts: 21,558

Experience: 10+ years

Bike(s):
Triumph 675r
Ducati 748
Hyosungs (250r + 650r)
Honda 900rr
Suzuki Busa1300r (+2 bikes)






Send a message via AIM to CaligoneTx Send a message via Yahoo to CaligoneTx
Read the instructions; are those 12v or 5v LEDs? Likely 12v, but just wanna check basis...
__________________
triumphsig
CaligoneTx is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:11 PM   #19
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


Thanks everyone 4 their help! i got em working. but they still blink fast, i guessim gonna need one of those load regulators if i want to be normal.lol
but since i got a need for speed i might jus let em blink fast!
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 08:11 PM   #20
THE DEAN OF LEAN
CMRA/WERA #171 AMA#771
 
THE DEAN OF LEAN's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 2,996

Experience: 3 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
GSXR 600 Race Bike




Member Garage


oh and gixxer girl i still need your help!
__________________
tj
www.TRACK-JUNKIE.com
THE DEAN OF LEAN is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 03:20 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy