MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > Performance and Modifications
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-10-2008, 02:48 PM   #1
robbskittles
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Feedback Rating: (0)
Posts: 223












Send a message via Yahoo to robbskittles
Question PC III USB...

Hey ya'll does anyone have a laptop with PC III program. I'm looking to remap my ride and would like to know if i can use anyones top to do it. I'm from around Highway 6 & westhiemer.

Thanks...

PS. I only have MAC and
not PC. Programm not
compatible as far as i
know.
robbskittles is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC III USB firmware the head How To's and Q & A's 4 01-29-2010 04:48 PM
PC III Help El-Diablo Performance and Modifications 15 05-05-2009 10:19 AM
$75 PC III for cbr 1000 tonyt915 General Discussion (Moto Related) 1 01-16-2009 12:30 AM
pc III? drewbies600 General Discussion (Moto Related) 39 07-10-2008 11:46 AM
PC III USB cable? abelrob General Discussion (Moto Related) 13 02-20-2008 04:35 PM
Advertisement
Old 04-10-2008, 02:49 PM   #2
07SLVRCBR
October '08 BOTM
 
Join Date: Jan 2008
Location: Friendswood
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,064

Experience: 1-3 months

Bike(s):
2007 CBR1000RR









You're right, the mac's not compatible with the dynojet programs. I'll see if I still have my cord.
Go get a custom map anyway. Worth the money.
__________________
Support your site sponsors!!

See ya @ the track!
07SLVRCBR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 02:55 PM   #3
robbskittles
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Feedback Rating: (0)
Posts: 223












Send a message via Yahoo to robbskittles
Does anyone know where i can go for a custom map for less.

thanks...
robbskittles is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 02:56 PM   #4
07SLVRCBR
October '08 BOTM
 
Join Date: Jan 2008
Location: Friendswood
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,064

Experience: 1-3 months

Bike(s):
2007 CBR1000RR









PM replied, Rob.
__________________
Support your site sponsors!!

See ya @ the track!
07SLVRCBR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 02:58 PM   #5
robbskittles
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Feedback Rating: (0)
Posts: 223












Send a message via Yahoo to robbskittles
thanks...
robbskittles is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 03:00 PM   #6
07SLVRCBR
October '08 BOTM
 
Join Date: Jan 2008
Location: Friendswood
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,064

Experience: 1-3 months

Bike(s):
2007 CBR1000RR









Back @ ya again.
__________________
Support your site sponsors!!

See ya @ the track!
07SLVRCBR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2008, 03:15 PM   #7
07SLVRCBR
October '08 BOTM
 
Join Date: Jan 2008
Location: Friendswood
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,064

Experience: 1-3 months

Bike(s):
2007 CBR1000RR









BTW Rob, after mine was done, the delivery was liquid smooth. It felt like an electric engine.
__________________
Support your site sponsors!!

See ya @ the track!
07SLVRCBR is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy