Welcome back to us :/ Our hosts data center was down for the entire day.
MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related) > Stolen Bike Reports
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 07-25-2016, 11:37 AM   #1
mike79
Senior Member
 
mike79's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 126

Experience: 10+ years
Trackdays: 1

Bike(s):
2009 r1









2009 R1 starting problems

running into a problem with my r1 just seeing if anyone ran in to the same problems can help me figure out what it is. New battery check voltage on rectifier and stater check out fine.Sometimes bike cranks up fine with no hesitation and runs normal when i cut the bike and try to restart acts like battery is low I can tun the key off and back on and cranks right up. i recheck battery its testing fine check my voltage checks out fine. Any input on what to anything else to check will be greatly appreciated.
mike79 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 R1 Starting trouble koroshjimenez General Discussion (Moto Related) 121 02-27-2011 09:24 PM
2009 r1 shaneo57 General Discussion (Moto Related) 19 09-24-2010 12:49 PM
Who has a 2009 R1? R1Rider2009 General Discussion (Moto Related) 5 08-03-2010 11:06 PM
2009 GSXR 600 Stator Problems GSXRCoastie Performance and Modifications 7 07-21-2010 05:57 PM
Starting problems Candie How To's and Q & A's 17 05-15-2006 12:18 PM
Advertisement
Old 07-25-2016, 04:06 PM   #2
flipstyledsm22
Lets go fishing!
 
flipstyledsm22's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seabrook, Texas
Feedback Rating: (2)
Posts: 4,790

Experience: 10+ years

Bike(s):
1994 FLSTC Pro-Street Chopper
1964 Tote Gote
2003 GSXR600 - SOLD
2004 ZX6R - SOLD
1986 VFR750 - SOLD






Send a message via Yahoo to flipstyledsm22
Quote:
Originally Posted by mike79 View Post
running into a problem with my r1 just seeing if anyone ran in to the same problems can help me figure out what it is. New battery check voltage on rectifier and stater check out fine.Sometimes bike cranks up fine with no hesitation and runs normal when i cut the bike and try to restart acts like battery is low I can tun the key off and back on and cranks right up. i recheck battery its testing fine check my voltage checks out fine. Any input on what to anything else to check will be greatly appreciated.
Well since this is the stolen section... I take it you are having problems keeping a hotwire together???

Anyone care to help this feller get the right wires connected
__________________
Quote:
Originally Posted by Solracer View Post
People have no idea that I'm walking around with dicks on my face.
Quote:
Originally Posted by gixxerbill View Post
I hate perma bans they are sooo...permanent.
flipstyledsm22 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 04:33 PM   #3
mike79
Senior Member
 
mike79's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 126

Experience: 10+ years
Trackdays: 1

Bike(s):
2009 r1









Didnt realize what section I posted till I submitted my post just trying to get an idea on what's going on with my bike
mike79 is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2016, 08:11 PM   #4
Romeo36
Mother****ersi'llkillyou
 
Romeo36's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: stinkadena
Feedback Rating: (2)
Posts: 5,329

Experience: 10+ years

Bike(s):
sv650,rc51,gsxr750,6oo,sdg107









Send a message via AIM to Romeo36
Starter is probably going bad. Common issue on the 09+r1
__________________
Riding a Duc is kind of like, you may get a cramp in your wrist, but you keep on trucking because it feels so good.
Romeo36 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy