MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > Performance and Modifications
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 05-12-2015, 03:23 PM   #1
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












Help

hola a todos
disculpen tengo un problema con un accesorio de dynojet
primero
tengo una gsx1000 k8 Con los sgtes accesorios
pcv
Autotune
quickshifter
POD-300
mi problema es con el último (pod300)
Lo que pasa es que grabó una ruta en el pod 300
lo quiero exportar a excell y el programa usa el formato csv
y para acomodar los datos en forma de tabla
se acomodan erróneamente
luego en el winpep 8 las gráficas
y sobretodo la vista de wb2_afr
Salen con valor cero
Por favor alguien sabe o tiene el mismo aparato
power_rizla is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 05-12-2015, 03:41 PM   #2
Deano3090
Dino Racing
 
Deano3090's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: 290 / Eldridge / NW Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 1,346

Experience: 1-3 months
Trackdays: 10+

Bike(s):
2012 YZF-R1 - (Race)
2009 GSXR 750 - (Race)
2007 GSXR 750 - (Race)
2003 CRF450 Motard (Race)
2005 CRF100 Motard (Race)



Most here don't understand spanish.
The translation:

Hello everyone
sorry I have a problem with an accessory dynojet
first
K8 have a gsx1000 sgtes accessories
pcv
Autotune
quickshifter
POD -300
my problem is with the last ( pod300 )
What happens is that a path recorded in the pod 300
I want to export to excell and the program uses the csv format
and to accommodate the data in table form
They accommodate erroneously
then in August winpep graphic
and especially in view of wb2_afr
They come out with zero
Please someone knows or has the same apparatus
__________________
CMRA/WERA # 86 - Like us on Facebook - www.facebook.com/DinoRacing309
2016 Sponsors - Bridgestone Tires - 380 Racing & Paint - Leather & Lace Racing
www.gravesport.com - www.RideSmart.info - www.CycleGear.com - www.spyoptics.com
www.SCRaceCenter.com - www.P-1Race.com - www.DNPAmericas.com - www.GoPro.com
www.amsoil.com - www.racerglovesusa.com - www.VPRacingFuels.com - www.SidiSport.com
Deano3090 is offline   Reply With Quote
Liked this post:
Old 05-12-2015, 05:02 PM   #3
VicTOEmizer
GUEST
 
VicTOEmizer's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: seabrook tx
Feedback Rating: (3)
Posts: 14,693

Experience: 10+ years

Bike(s):
rc51 (sold)
TTR 125 :)
Buell xb12r (sold)
2013 z1000 (sold)
Ducati multistrada :)






826 in for the like...
__________________
KEEP YOUR PRIVATE OFF THE INTERNET FOLKS!
VicTOEmizer is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:05 PM   #4
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












Ok
power_rizla is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:06 PM   #5
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












Help
power_rizla is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:08 PM   #6
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












Hello to all
excuse me, I have a problem with a prop from dynojet
first
I have one With gsx1000 k8 accessory
pcv
Autotune
quickshifter to
POD-300
my problem is with the (it) pod300
It is just that a recording in pod 300
I want to export and excell uses the program csv format
and the seat in the form of table
erroneously they comply
winpep in graphics 8
and especially the wb2_afr view
Come out with courage zero
Please anyone knows or has the same team
power_rizla is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:22 PM   #7
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












Quote:
Originally Posted by Toe View Post
826 in for the like...
Hi
power_rizla is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:40 PM   #8
CraigRR
CMRA # 147
 
CraigRR's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Crosby
Feedback Rating: (3)
Posts: 8,868

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2009 Honda CBR 1000RR ABS
2011 EX250NinjaR
2001 Yamaha TTR-L (sold to Jimrad)
2015 KTM RC 390 CUP






Quote:
Originally Posted by power_rizla View Post
Hello to all
excuse me, I have a problem with a prop from dynojet
first
I have one With gsx1000 k8 accessory
pcv
Autotune
quickshifter to
POD-300
my problem is with the (it) pod300
It is just that a recording in pod 300
I want to export and excell uses the program csv format
and the seat in the form of table
erroneously they comply
winpep in graphics 8
and especially the wb2_afr view
Come out with courage zero
Please anyone knows or has the same team
You are better off running stock unless you are racing in MotoAmerica, AMA, or Pikes Peak IHC. For the street just stay stock. You will have less problems in the future and save money.
__________________
BRAWP
CraigRR is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2015, 10:44 PM   #9
power_rizla
Member
 
Join Date: May 2015
Feedback Rating: (0)
Posts: 6












I from Bolivia
little by little I am equipping my bike
I just have a problem with the graphs of 8 especially if winpep wb2_afr visualizing
power_rizla is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 03:38 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy