Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back > Information > Introduction Forum
Forgot info?

Welcome to! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

FREE MH Decals by MAIL!


Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-10-2014, 04:53 PM   #1
Join Date: Apr 2014
Location: Texas city
Feedback Rating: (0)
Posts: 3

Experience: 4-8 months

2002 suzuki sv650

Hello from texas city

I need help
My bike is having some issues. When it would turn on basically I could put it in 1rst gear and it will roll as if it's in nutreal I can give it gass all day but Rpm are the only thing moving Now there's that & when I turn the power on my bike and hit the ignition the are no clicks no noise nothing at all. What does this mean ?
Jtizzl is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prison City, Texas. shsu1k Off Topic 60 04-02-2009 09:48 PM
lunch in Texas City MudBug Events, Meets and Rides 90 02-06-2009 10:56 AM
Explosion in Texas City? bluewave18 Off Topic 11 01-10-2009 05:26 PM
Stolen car in League City/Texas City kingralphthe3rd Off Topic 39 01-10-2009 09:13 AM
Wreck in Texas city tcmatt Off Topic 44 06-26-2006 07:58 PM
Old 04-10-2014, 08:05 PM   #2
Safety Third
bluewave18's Avatar
Join Date: Oct 2007
Location: S.E.
Feedback Rating: (0)
Posts: 34,015

Experience: 10+ years

08 Busa
03 XR 50

It sounds like the clutch is gone or the shift fork could be so worn that its not going into gear.
Second issue could be several issues. Smallest being a dead battery or a fuse. You need to have the bike checked from the sound of things
bluewave18 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2014, 09:51 PM   #3
Senior Member
Jaynvius1's Avatar
Join Date: Feb 2014
Location: Dallas
Feedback Rating: (0)
Posts: 857

Experience: 2 years

09 Kawasaki Ninja ZX10R
06 Honda CBR 600 RR

Member Garage

Welcome, I would definitely have someone look at it. Patrick from Motorcycles Unlimited works wonders!
Jaynvius1 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2014, 12:02 AM   #4
Senior Member
Rowdy76's Avatar
Join Date: Apr 2013
Location: Spring
Feedback Rating: (0)
Posts: 1,829

Experience: 2 years
Trackdays: 2

2013 Kawi Ninja 300 ABS

Member Garage

Welcome ... bummer on the bike not working. Hope you get it fixed.
Rowdy76 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 03:13 PM   #5
Join Date: Apr 2014
Feedback Rating: (0)
Posts: 2

Hit me up, I'll give you my number and come by an look at it. Maybe a fresh set of eyes could help. I'm in TC as well.
Thanks, Rog
Ropace37 is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 05:30 PM   #6
Senior Member
Hypnotik's Avatar
Join Date: Jan 2014
Location: Spring Branch
Feedback Rating: (1)
Posts: 294

Experience: 2 years
Trackdays: 1

2015 Yamaha FZ-07
2001 Yamaha YZF-R1
2002 Honda CBR1100xx

Member Garage

Can you put it in 2nd gear?
Hypnotik is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2014, 06:22 PM   #7
ScooterTrash's Avatar
Join Date: May 2005
Location: Cut n Shoot
Feedback Rating: (3)
Posts: 17,239

lots of em

welcome to MotoHouston, go see Patrick, he is at M.U. find him in the sponsor section
[COLOR="Lime"][B]Highway HorrorS c.c.[/B][/COLOR]

I respect scootertrash because well... He's like the Jesus of building and fixing .
ScooterTrash is offline   Reply With Quote

Thread Tools


All times are GMT -5. The time now is 12:28 PM. is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy