MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Information > Introduction Forum
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-09-2014, 08:57 PM   #1
Jtizzl
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Texas city
Feedback Rating: (0)
Posts: 3

Experience: 4-8 months

Bike(s):
2002 suzuki sv650









2002 Suzuki sv650

IN NEES OF HELP ! My bike was working fine until I tried to turn it back on @ first my engine would rev. Rpm goes up bike will not move when I put it in gear I feel the pop but it rolls like its in neutral. Now my bike power comes on when I turn the ignition but when I hit the start button nothing happens no noise of any sort. Any suggestions ?????
Jtizzl is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone have a suzuki (or sv650) RR they'd like to part with? SideVinder650 General Discussion (Moto Related) 9 10-06-2013 10:51 PM
SV650 Fairings? sashapetro How To's and Q & A's 12 03-04-2011 11:14 PM
does anybody have an sv650 speeddemon23 General Discussion (Moto Related) 5 06-20-2009 07:10 PM
sv650 owners! Gryphin General Discussion (Moto Related) 18 06-24-2008 10:32 AM
F/S: 2002 Suzuki GSXR 600 Race Bike **Price Reduced** FireMalt Taking it to the Track 9 09-13-2005 02:20 AM
Advertisement
Old 04-10-2014, 04:51 PM   #2
Jtizzl
Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Texas city
Feedback Rating: (0)
Posts: 3

Experience: 4-8 months

Bike(s):
2002 suzuki sv650









Great afternoon from texas city. But I need help

My bike is having some issues. When it would turn on basically I could put it in 1rst gear and it will roll as if it's in nutreal I can give it gass all day but Rpm are the only thing moving Now there's that & when I turn the power on my bike and hit the ignition the are no clicks no noise nothing at all. What does this mean ?
Jtizzl is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2014, 04:52 PM   #3
blensen
Oil Boiler
 
blensen's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: NW Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 179

Experience: 5 years

Bike(s):
1997 Bandit 1200









You sure your front sprocket is still on?
blensen is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2014, 08:55 AM   #4
Thayleal
GingerBrawp CMRA #369
 
Thayleal's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Houston ;Katy
Feedback Rating: (0)
Posts: 3,651

Experience: 1 year
Trackdays: 2

Bike(s):
2006 SV650s (Sold)
2003 SV650s (sold)
08 Ninja250 BRAWP bike (For Sale)
08 Ninja250 Racebike(Sold)
2007 SV650S(Streetbike)






Sounds like the front sprocket came off... That happened on my 03 at one point. I wouldn't worry about the 02 they didn't have the same output shaft problems the 03 had.
__________________
Trey zps3a9a06e5
If I can't eat it, race it or sleep with it then whats the point?

Motorcycles are like women... once you ride one... you wanna ride em all.
Thayleal is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy