MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-28-2007, 08:50 PM   #1
gsxrboi
Member
 
gsxrboi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 94


Bike(s):
Gsxr600









NEED HELP PLEASE BIKE WONT START

I have a 05 gsxr 600 ran just fine. last night I put an undertail kit, all I did was remove the stcck one but did not unplug anything and even left the battery plugged. I just let everything hang until I put the undertail on. now my bike wont start, it trys to though, I have gas, I made sure everything was plugged and I hear the fuel pump when I turn the bike on. I also checked the fuses can anyone help me with some suggestions please
gsxrboi is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bike wont start! Sebadat How To's and Q & A's 46 12-09-2012 09:35 PM
Bike wont start Azylum General Discussion (Moto Related) 32 12-12-2010 10:18 PM
first bike wont start yz117 General Discussion (Moto Related) 13 03-14-2010 11:11 AM
bike wont start, help! SPHINX How To's and Q & A's 29 05-13-2008 07:57 AM
HELP my bike wont start 9teeneighty3 General Discussion (Moto Related) 8 10-28-2007 10:25 AM
Advertisement
Old 04-28-2007, 08:51 PM   #2
josh302
Senior Member
 
josh302's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: fiddy house
Feedback Rating: (4)
Posts: 1,727


Bike(s):
shotgun
rifle
4wd







tip over switch is un plugged or sitting the wrong way.
__________________
SCREW PAYPAL.COM
josh302 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 08:52 PM   #3
50cc chick
I <3 Josh
 
50cc chick's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: land of sugar
Feedback Rating: (0)
Posts: 6,207


Bike(s):
Aprilia Ride Smart 50 (SOLD)









Send a message via AIM to 50cc chick
your screwed just get another bike....lol...jk!!!
__________________
Quote:
Originally Posted by sbfuller View Post
women just make it so hard to get... why can't you be like dogs, we walk up, sniff your , if we like it we get it right then and there!!!
50cc chick is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 08:52 PM   #4
paniro187
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,478












Quote:
Originally Posted by gsxrboi
I have a 05 gsxr 600 ran just fine. last night I put an undertail kit, all I did was remove the stcck one but did not unplug anything and even left the battery plugged. I just let everything hang until I put the undertail on. now my bike wont start, it trys to though, I have gas, I made sure everything was plugged and I hear the fuel pump when I turn the bike on. I also checked the fuses can anyone help me with some suggestions please
look at your starter solenoid. there's a fuse in there while everything was hanging and the battery was on still maybe you grounded out somewhere. check that starter solenoid fuse. what about your wiring that will tell the ecu that the bike is in neutral????
__________________
The urge to save humanity is almost always a false front for the urge to rule.-H. L. Mencken

When you add emotion to any equation, you can't trust the results-Unknown
paniro187 is online now   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 08:53 PM   #5
Patrick
Motorcycles Unlimited
 
Join Date: Jun 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 16,368

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'14 Speed Triple R, '82 CB900F, '13 Streetglide






Double check all of your connections and make sure you didn't knock anything loose.
__________________
Call or PM for the BEST PRICES in Houston for PARTS and ACCESSORIES.
MAKE SURE TO MENTION YOU'RE ON MH TO GET THE BEST PRICE!

NEED GEAR? We have a great selection in stock but if we need to order it we GUARANTEE FIT!
Where Houston riders go to have their bikes worked on, done right the first time!


muad

1964 FM 1960 West
Houston, TX 77090
Hours: Tues.-Fri. 9:30-6:00 Sat. 9-5:30
www.motorcycles-unlimited.com
http://www.facebook.com/motorcyclesunlimited
e-mail: patrick@motorcycles-unlimited.com
Patrick is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 08:59 PM   #6
gsxrboi
Member
 
gsxrboi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 94


Bike(s):
Gsxr600









also when it happened my fuel pump still turned on when I turned the key but now its not anymore
gsxrboi is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 09:00 PM   #7
Patrick
Motorcycles Unlimited
 
Join Date: Jun 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 16,368

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'14 Speed Triple R, '82 CB900F, '13 Streetglide






Check if your bank angle sensor got knocked loose or put in upsode down.
__________________
Call or PM for the BEST PRICES in Houston for PARTS and ACCESSORIES.
MAKE SURE TO MENTION YOU'RE ON MH TO GET THE BEST PRICE!

NEED GEAR? We have a great selection in stock but if we need to order it we GUARANTEE FIT!
Where Houston riders go to have their bikes worked on, done right the first time!


muad

1964 FM 1960 West
Houston, TX 77090
Hours: Tues.-Fri. 9:30-6:00 Sat. 9-5:30
www.motorcycles-unlimited.com
http://www.facebook.com/motorcyclesunlimited
e-mail: patrick@motorcycles-unlimited.com
Patrick is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 09:02 PM   #8
MACK
I'm voice activated
 
MACK's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Webster
Feedback Rating: (2)
Posts: 3,873

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'03 Honda CBR 954RR Fireblade
'03 Yamaha Zuma 50
'03 Hoe owne 24...biach
and your maum'z!!!

Member Garage


starter silonoid?
__________________
no animated sigs allowed
MACK
MACK is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2007, 09:08 PM   #9
FastLine
Motorcycle School
 
FastLine's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: MSRH GSS TWS (Texas World Speedway)
Feedback Rating: (0)
Posts: 13,881

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
Instructing
Trackdays
Like
A
Boss






check your Flux Capacitor. That's usually the problem on those gixxers
FastLine is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 10:41 AM   #10
Metzzen1
Crazy Member
 
Metzzen1's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: pearland/friendswood
Feedback Rating: (1)
Posts: 564

Experience: 5 years
Trackdays: 1

Bike(s):
srad gix 6









Send a message via AIM to Metzzen1
Quote:
Originally Posted by josh302
tip over switch is un plugged or sitting the wrong way.
+3
Metzzen1 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:02 AM   #11
Azylum
The Chosen One
 
Azylum's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ellington
Feedback Rating: (23)
Posts: 39,629

Experience: 8 years
Trackdays: 2











Quote:
Originally Posted by Godsuki
check your Flux Capacitor. That's usually the problem on those gixxers

yes. a common problem on the 04-05 gixxers. there was a recall on them.
__________________
motohoustonlogo
Bringing back the old school.
Azylum is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:15 AM   #12
zero_cool
Guest
 
Posts: n/a







Member Garage





Quote:
Originally Posted by Godsuki
check your Flux Capacitor. That's usually the problem on those gixxers
you guys just aren't right.

its your tip sensor boi. you probably took it off and put the d@mn thing back on sideways or something. pull it apart and fill it with silicon so the ring inside won't make contact with the points anymore. problem solved.
  Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:22 AM   #13
FireMalt
Recovering track addict
 
FireMalt's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Katy, Texas
Feedback Rating: (3)
Posts: 1,175

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+











Quote:
Originally Posted by josh302
tip over switch is un plugged or sitting the wrong way.
And when you find it... bypass the wiring, and tear that shiot out!!
__________________
www.TexasCustomDecals.com
FireMalt is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:37 AM   #14
Slowkat
Nutty Buddy
 
Slowkat's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: North Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 791












Send a message via AIM to Slowkat
Quote:
Originally Posted by Godsuki
check your Flux Capacitor. That's usually the problem on those gixxers
gixxers suxors
__________________
2003 GSX-R 750
Slowkat is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:27 PM   #15
gsxrboi
Member
 
gsxrboi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 94


Bike(s):
Gsxr600









IS THERE A WAY TO RESET IT OR SOMETHING BECUASE I KNOW YAL ARE RIGHT. BEFORE I POSTED ON HERE I TRIED TO START IT WITHOUT FACING IT UP BUT NOW IT IS FACING UP BUT I DONT HERE MY FUEL PUMP NOW WHEN I TURN THE BIKE ON. IT USED TO MAKE THAT SOUND WITH THE PUMP WHEN I TURNED THE KEY BUT NOW I DONT AND THE BATTERY IS FULL
gsxrboi is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:31 PM   #16
Azylum
The Chosen One
 
Azylum's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Ellington
Feedback Rating: (23)
Posts: 39,629

Experience: 8 years
Trackdays: 2











why you yellin' bra?
__________________
motohoustonlogo
Bringing back the old school.
Azylum is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:35 PM   #17
Marcu$Brooks
Southeast OG
 
Marcu$Brooks's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 2,752

Experience: 9 years

Bike(s):
CBR1000
CBR F4I








Send a message via Yahoo to Marcu$Brooks
Quote:
Originally Posted by gsxrboi
IS THERE A WAY TO RESET IT OR SOMETHING BECUASE I KNOW YAL ARE RIGHT. BEFORE I POSTED ON HERE I TRIED TO START IT WITHOUT FACING IT UP BUT NOW IT IS FACING UP BUT I DONT HERE MY FUEL PUMP NOW WHEN I TURN THE BIKE ON. IT USED TO MAKE THAT SOUND WITH THE PUMP WHEN I TURNED THE KEY BUT NOW I DONT AND THE BATTERY IS FULL
The way you reset it is turn the key off and turn it back on, Paniro is an idiot, its not the starter selinoid because it tries to start, the tip over sensor should be sideways
__________________
Please keep all stunt meet times an locations in PM'S only
Marcu$Brooks is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2007, 11:42 PM   #18
gsxrboi
Member
 
gsxrboi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 94


Bike(s):
Gsxr600









thanks for the help I will try this in the morning again
gsxrboi is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 01:31 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy