MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Off Topic (everything else) > Off Topic
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


FREE MH Decals by MAIL!

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-12-2007, 01:51 PM   #1
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
Gallery Test

Can you view this?

http://gratch.no-ip.org/gallery/


It has recently come to my attention that my gallery may be broken. I won't mention any names but that moody seems to be having problems viewing it. :laughing6
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1/2 Off At Gallery Furniture yeoljb Off Topic 14 01-09-2010 03:20 PM
Motohouston Gallery 1.0 silverfudge Forum Updates & Feedback 36 07-23-2008 08:47 AM
My Profile Gallery THE DEAN OF LEAN General Discussion (Moto Related) 6 07-07-2008 09:26 AM
Advertisement
Old 04-12-2007, 01:56 PM   #2
therky42
Senior Member
 
therky42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Feedback Rating: (1)
Posts: 2,636


Bike(s):
2006 VTX 1300C, YZ 250









nope opens the page but just red x's then it wont open each album
__________________
:topsecret
therky42 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 01:59 PM   #3
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
Quote:
Originally Posted by therky42
nope opens the page but just red x's then it wont open each album

OS and browser you are using?
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 02:01 PM   #4
MadseasoN
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: 77002
Feedback Rating: (1)
Posts: 5,603

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+











Seems to work for me. MSIE 6.0
MadseasoN is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 02:03 PM   #5
Moody
Holy Smokes!
 
Moody's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Feedback Rating: (4)
Posts: 14,685


Bike(s):
281









Not working here.

Test with IE6 and FF2
__________________

Open your eyes and reclaim the freedom you were born with. - Moody
Moody is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 02:09 PM   #6
therky42
Senior Member
 
therky42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Feedback Rating: (1)
Posts: 2,636


Bike(s):
2006 VTX 1300C, YZ 250









IE6 and IE7
__________________
:topsecret
therky42 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 02:33 PM   #7
jus10
Loading...
 
jus10's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Feedback Rating: (0)
Posts: 2,160

Experience: 10+ years

Bike(s):
KX TooNifty









works for me....

FF2 on Win2000
jus10 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 05:41 PM   #8
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
Hmm.. has to be some kinda firewall/proxy or something me thinks. :BangHead:
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 08:43 PM   #9
Fight The Chaos
Senior Member
 
Fight The Chaos's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Feedback Rating: (0)
Posts: 448

Experience: 7 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
04 cbr 600
'06 zx6r
'03 250r
'05 R1






nope, cant see anything, and it takes long to load under XP, firefox.
Fight The Chaos is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 04:38 AM   #10
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
Those of you who couldn't see it, were you at work or home?
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 03:41 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy