Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more


Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-11-2013, 06:48 AM   #41
Senior Member
01ls1ws6's Avatar
Join Date: Mar 2012
Feedback Rating: (0)
Posts: 735

Experience: 2 years

2009 R6 Black and gold baby!

Update* I got it all back together yesterday and she purrs like a kitten. I had one plug that was slightly wet with fuel. So I'm assuming that was the fouled plug. I'll keep my fingers crossed but, it ran perfectly on the way into work this morning. Morning wheelies! woohoo!
01ls1ws6 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Are these symptons of valve problems? 09 R6 ivancuriel General Discussion (Moto Related) 16 11-12-2011 08:16 PM
99-02 R6 Problems BlueR6 How To's and Q & A's 3 09-07-2009 10:27 PM
R6 Running Lights Problems ultramaxracing How To's and Q & A's 1 12-24-2008 10:27 PM
problems blue46 How To's and Q & A's 3 08-29-2008 06:47 AM
2002 r6: Minor problems i'm having. AiJay General Discussion (Moto Related) 8 07-30-2008 03:23 PM

Thread Tools


All times are GMT -5. The time now is 02:47 PM. is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy