MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 03-09-2007, 05:08 PM   #1
Bgsxr1000
Senior Member
 
Bgsxr1000's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Spring, Texas
Feedback Rating: (0)
Posts: 393

Experience: 9 years

Bike(s):
2012 Yamaha Stryker Custom

1996 Harley Electra Glide Classic
1999 Sportster Hard Tail Conversion Project
Wanted: Yamaha WR426






I lost Electrical Power

Last night I rode my bike up to the mall. I came out and got ready to leave, so I started the bike and noticed the guage lights were dim. I touch the wires and lost power to it, bike still running. So I turned the bike off then back on Nothing! I could not get any power what so ever. I was not able to check fuses, but will tonight. Any suggestions?
Bgsxr1000 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stripped the bike - lost power Ares General Discussion (Moto Related) 27 05-29-2010 07:52 PM
Suzuki Katana 750- No electrical power help PAA General Discussion (Moto Related) 0 03-19-2009 01:07 PM
Advertisement
Old 03-09-2007, 06:54 PM   #2
Chris24
Thread Savior
 
Chris24's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 4,635

Experience: 8 years

Bike(s):
1979 Yamaha XS1100 Special









Send a message via AIM to Chris24 Send a message via MSN to Chris24 Send a message via Yahoo to Chris24
pay yo bill. lololol keke

ok but for real now...

yes, check fuses. check the battery terminals and all connections. the fact that it acted funny when you messed with that one wire, makes me think you should check its connections first. maybe it just vibrated out or something.

if you still got probs, let us know what you tried...

g/l bro
__________________
Brought to you by Carls Jr.!
Chris24 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2007, 08:26 PM   #3
c0rey
Senior Member
 
c0rey's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: southeast
Feedback Rating: (0)
Posts: 763


Bike(s):
450x









Send a message via AIM to c0rey
battery is dead, could be bad stator or short to ground somewhere... start from the source and have that battery checked out
c0rey is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy