MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


FREE MH Decals by MAIL!

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 06-08-2012, 03:01 PM   #1
Gsxr600409
Senior Member
 
Gsxr600409's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tx
Feedback Rating: (0)
Posts: 323

Experience: 8 years
Trackdays: 3

Bike(s):
K6 600
built 02 busa








f1 help driving me crazy

yes f1 lit up on me and wont go away this time the only thing in did wrong was not ridding it for a couple of weeks just hoping its bad gas! mod on the bike are bazzaz zfi,zafm and z-bomb. i checked all the plugs to make sure nothing gotten loose on me and even unpluged the battery still there. what you guys think about it
Gsxr600409 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Driving me crazy... Squidward General Discussion (Moto Related) 23 05-17-2013 09:48 PM
F1 Racing magzx12r Car Forum 10 08-04-2011 05:00 PM
Crazy russian driving way too fast in bumper to bumper Moscow traffic vid. eltejano General Discussion (Moto Related) 39 09-29-2010 11:09 PM
crazy twisty driving JRxGRUBZx Off Topic 11 12-02-2008 07:33 PM
crazy 7 year old driving. batman007 General Discussion (Moto Related) 15 05-04-2008 07:37 PM
Advertisement
Old 06-08-2012, 03:11 PM   #2
Romeo36
Mother****ersi'llkillyou
 
Romeo36's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: stinkadena
Feedback Rating: (2)
Posts: 5,329

Experience: 10+ years

Bike(s):
sv650,rc51,gsxr750,6oo,sdg107









Send a message via AIM to Romeo36
You do realize that it is fI not f1 right? If still have the exhaust servo attached with the cables running down to your exhaust then that is more then likely the problem.
__________________
Riding a Duc is kind of like, you may get a cramp in your wrist, but you keep on trucking because it feels so good.
Romeo36 is online now   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 03:16 PM   #3
bluewave18
Safety Third
 
bluewave18's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: S.E.
Feedback Rating: (0)
Posts: 34,108

Experience: 10+ years

Bike(s):
08 Busa
03 XR 50








Pretty sure it's not bad gas
bluewave18 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 03:31 PM   #4
Gsxr600409
Senior Member
 
Gsxr600409's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tx
Feedback Rating: (0)
Posts: 323

Experience: 8 years
Trackdays: 3

Bike(s):
K6 600
built 02 busa








ok ill ck that and thanks for correcting me i have had alot on my plate these few days
Gsxr600409 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 03:35 PM   #5
bluewave18
Safety Third
 
bluewave18's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: S.E.
Feedback Rating: (0)
Posts: 34,108

Experience: 10+ years

Bike(s):
08 Busa
03 XR 50








Pull apart all of the Bazzaz connectors and check the pins inside. I have had that problem before.
bluewave18 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 04:30 PM   #6
little6
Senior Member
 
little6's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: heights/ TC jester Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 927

Trackdays: 6

Bike(s):
k6 600 gixxer (now a Theif owns it)
2011 gsxr 600
1976 cb360
250 track bike






Quote:
Originally Posted by Romeo36 View Post
You do realize that it is fI not f1 right? If still have the exhaust servo attached with the cables running down to your exhaust then that is more then likely the problem.
thats what it is...... if you go to gixxer.com you can find a post of how to take it out. it took me about a hr. but was easy... Sorry for not posting a link but I dont care to be that helpfull.
Goodluck.
little6 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 07:39 PM   #7
Gsxr600409
Senior Member
 
Gsxr600409's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Tx
Feedback Rating: (0)
Posts: 323

Experience: 8 years
Trackdays: 3

Bike(s):
K6 600
built 02 busa








i fixed it i went ahead and did the set valve romovel mod and that fixed it. it was going bad i pulled the slipon off and turned the key and switch on and it barley moved. to i just took it out and snip the pin 30 wire thanks again everyone
Gsxr600409 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 07:42 PM   #8
witchdoctor575
certified shutterbug
 
witchdoctor575's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Alvin
Feedback Rating: (11)
Posts: 23,547

Experience: 10+ years
Trackdays: 1

Bike(s):
07 triumph D675(sold)
05 busa LE (sold)
03 rc51 (sold)
99 superhawk (wrecked)
01 shadow 1100 (sold)

Member Garage





Quote:
Originally Posted by little6 View Post
thats what it is...... if you go to gixxer.com you can find a post of how to take it out. it took me about a hr. but was easy... Sorry for not posting a link but I dont care to be that helpfull.
Goodluck.
bwahahahahahaha
witchdoctor575 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy