MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-22-2012, 08:18 AM   #1
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




I need help!

Alright i know someone has to have some idea whats going on. My bike wont start all i hear is the fuel pump going when i hit the start button. This all happened after i removed the tank and air filter box to try and replace my head gasket but noticed i needed another gasket so i decided to hold off until i got them. I put it all back together and now it doesnt want to start and i even went back and checked every connection.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByTapatalk1335100703.534510.jpg
Views:	49
Size:	85.3 KB
ID:	55475  
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 04-22-2012, 08:24 AM   #2
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Here is my number as well to reach me if anyone isnt doing anything today i have beer ready lol

832 338 438seven
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:32 AM   #3
CraigRR
CMRA # 147
 
CraigRR's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Crosby
Feedback Rating: (3)
Posts: 8,866

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2009 Honda CBR 1000RR ABS
2011 EX250NinjaR
2001 Yamaha TTR-L (sold to Jimrad)
2015 KTM RC 390 CUP






Did you change any levers? Does it turn over?
__________________
BRAWP
CraigRR is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:38 AM   #4
dudewhrsmybike
Moderator
 
dudewhrsmybike's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Galleria
Feedback Rating: (3)
Posts: 12,665

Experience: 8 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2011 Kawasaki ZX-10R ABS




Member Garage





Send a message via AIM to dudewhrsmybike
Maybe try taking it back apart as much as you previously did, then put it back together. Maybe youll see something you missed, I've done that before.
__________________


It's GREEN, it's FAST, and it says Ninja on it
dudewhrsmybike is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:48 AM   #5
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Nope all i hear is the fuel pump and nothin else. And i already took it all apart and put it back together
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:51 AM   #6
witchdoctor575
certified shutterbug
 
witchdoctor575's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Alvin
Feedback Rating: (11)
Posts: 23,547

Experience: 10+ years
Trackdays: 1

Bike(s):
07 triumph D675(sold)
05 busa LE (sold)
03 rc51 (sold)
99 superhawk (wrecked)
01 shadow 1100 (sold)

Member Garage





did you replace head gasket or valve cover gasket?
witchdoctor575 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:52 AM   #7
luckyxdevil1
Senior Member
 
luckyxdevil1's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Cypress
Feedback Rating: (0)
Posts: 1,760

Experience: 3 years
Trackdays: 2

Bike(s):
GSXR-750 '02
69' Yamaha 650 back in the day








Send a message via Yahoo to luckyxdevil1
Do you have a fuse linking your starter, if so is it burnt.
__________________
luckyxdevil1 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:54 AM   #8
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Well i was replacing the valve cover gasket but didnt
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:54 AM   #9
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




I checked the fuses
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:55 AM   #10
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




And the battery
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:56 AM   #11
luckyxdevil1
Senior Member
 
luckyxdevil1's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Cypress
Feedback Rating: (0)
Posts: 1,760

Experience: 3 years
Trackdays: 2

Bike(s):
GSXR-750 '02
69' Yamaha 650 back in the day








Send a message via Yahoo to luckyxdevil1
If you have a volt meter you need to make sure your getting power from all your proper points. Buzz it out
__________________
luckyxdevil1 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 10:35 AM   #12
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Just Tested voltage to the starter and the starter relay and both getting voltage
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 10:52 AM   #13
hotcknstrips
Bevo's royal guard.
 
hotcknstrips's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Tomball
Feedback Rating: (8)
Posts: 15,696

Experience: 7 years
Trackdays: 7

Bike(s):
09 Buell 1125CR









Are you getting spark? Also, make sure the hose from the tank to the pump is not kinked.
__________________
Quote:
Originally Posted by Godsuki
I am going to kiss your my friend!!!!


Quote:
Originally Posted by NY Weird Lady
Mucus Membrane!
hotcknstrips is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 10:56 AM   #14
RojerLockless
member of NO MA`AM
 
RojerLockless's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I"M FROM TEXAS, Clear Lake
Feedback Rating: (10)
Posts: 10,903

Experience: 10+ years
Trackdays: 3

Bike(s):
Honda CB919




Member Garage


Buy a Honda
__________________
I kissed a girl and I liked it!

RojerLockless@Motohouston.com
BRING BACK GIXXERBILL!!!
CRBsig 2
RojerLockless is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 10:58 AM   #15
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Its getting fuel
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 11:05 AM   #16
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




When i did a voltage drop on the battery it didnt even drop
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 11:14 AM   #17
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




O and it does start when i push start it
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 01:54 PM   #18
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Anybody got any info?
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 05:10 PM   #19
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,385

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Starter work and relay works
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 05:12 PM   #20
hotcknstrips
Bevo's royal guard.
 
hotcknstrips's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Tomball
Feedback Rating: (8)
Posts: 15,696

Experience: 7 years
Trackdays: 7

Bike(s):
09 Buell 1125CR









Quote:
Originally Posted by Chris_5.0 View Post
Starter work and relay works
Have you checked the kickstand safety switch?
__________________
Quote:
Originally Posted by Godsuki
I am going to kiss your my friend!!!!


Quote:
Originally Posted by NY Weird Lady
Mucus Membrane!
hotcknstrips is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 09:45 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy