MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 02-23-2012, 10:03 PM   #1
dabus63
Senőr Member
 
dabus63's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Feedback Rating: (0)
Posts: 805

Experience: 1-3 months
Trackdays: 1

Bike(s):
04 GSXR 1000
04 R1 (sold)
04 R6 (stolen)
99 GSXR 750 (sold)
1990 YSR 50 (in storage)

Member Garage





Speedo Clock resetting?? GSXR1000 K4

I just noticed that the Clock on my speedo keeps resetting itself.

I noticed this about 3 weeks ago, so I set the clock to the proper time. I noticed that the clock read 1:00 but it was really 4:00(pm).
It did it again today, this is now the 3rd time it has done that.

The bike runs and starts fine, I drive it about everyother day weather permitting.
What could be causing that?
dabus63 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K4 gsxr 750 won't start j0nathan How To's and Q & A's 32 08-15-2014 11:24 PM
K4 GSXR WONT STAY ON j0nathan How To's and Q & A's 6 07-23-2014 09:07 PM
k4 gsxr 750 stva fix j0nathan How To's and Q & A's 0 07-15-2014 12:42 AM
'12 Ducati Oil Change- resetting service light D-Man How To's and Q & A's 9 10-21-2013 09:51 AM
Another Project K4 Gsxr 600 RayBusa Taking it to the Track 14 06-12-2012 12:01 PM
Advertisement
Old 02-23-2012, 10:28 PM   #2
the_laydown
Bored
 
the_laydown's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Conroe
Feedback Rating: (1)
Posts: 1,180

Experience: 7 years
Trackdays: 1

Bike(s):
2012 Husky SMR511




Member Garage





I have an 06 if im not mistaken sounds like a bad connection with the CONSTANT power.
The power that remains when the key is removed.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
the_laydown is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 10:32 PM   #3
dabus63
Senőr Member
 
dabus63's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Feedback Rating: (0)
Posts: 805

Experience: 1-3 months
Trackdays: 1

Bike(s):
04 GSXR 1000
04 R1 (sold)
04 R6 (stolen)
99 GSXR 750 (sold)
1990 YSR 50 (in storage)

Member Garage





Quote:
Originally Posted by the_laydown View Post
I have an 06 if im not mistaken sounds like a bad connection with the CONSTANT power.
The power that remains when the key is removed.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
ok, so do I need to check the harness cables behind the speedo and make sure it is tight?
Or is it one individual wire that your talking about?
dabus63 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 11:09 PM   #4
the_laydown
Bored
 
the_laydown's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Conroe
Feedback Rating: (1)
Posts: 1,180

Experience: 7 years
Trackdays: 1

Bike(s):
2012 Husky SMR511




Member Garage





Id check the harness connectors just to be sure,
Im fairly certain there is an individual wire for it, not sure which, but it would run through the harness.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
the_laydown is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 11:23 PM   #5
Chris_5.0
HalfFast
 
Chris_5.0's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Katy
Feedback Rating: (2)
Posts: 12,386

Experience: 1-3 months

Bike(s):
1999 zx-9r
2005 gsxr 600
xr50r speed demond




Also test the battery
__________________
info@halffastgroup.com
Chris_5.0 is offline   Reply With Quote
Old 02-23-2012, 11:36 PM   #6
dabus63
Senőr Member
 
dabus63's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Feedback Rating: (0)
Posts: 805

Experience: 1-3 months
Trackdays: 1

Bike(s):
04 GSXR 1000
04 R1 (sold)
04 R6 (stolen)
99 GSXR 750 (sold)
1990 YSR 50 (in storage)

Member Garage





Quote:
Originally Posted by Chris_5.0 View Post
Also test the battery

I will do that, thanks.
dabus63 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 07:12 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy