MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 02-15-2012, 09:04 PM   #1
iDreaM
Senior Member
 
iDreaM's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: LC
Feedback Rating: (12)
Posts: 4,241

Experience: 1-3 months
Trackdays: 10+

Bike(s):
13 636









Issues with r6

Just in case anyone has had the same issue as I have with my 07r6
Figured I would spread the info wether or not it was a double post.

I have not tried it yet, once I do. I will post up!

http://www.r6live.com/r6-how-guides/...on-sensor.html

Hope this helps someone!
iDreaM is online now   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
r6 starting issues mekrew How To's and Q & A's 14 02-14-2015 08:59 AM
Family issues Longdraw Fresnel Phan Attorney At Law 14 03-19-2012 12:15 PM
05 r6 issues Hockeylegend Performance and Modifications 7 12-06-2011 06:09 PM
Issues with payments BcFrancis General Discussion (Moto Related) 45 08-19-2010 12:57 AM
Reply


Thread Tools


All times are GMT -5. The time now is 12:05 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy