Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

FREE MH Decals by MAIL!


Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-29-2011, 12:35 AM   #21
TonyKmK87's Avatar
Join Date: Feb 2009
Location: Kingwood, Texas
Feedback Rating: (1)
Posts: 543

Experience: 4 years
Trackdays: 3

2009 CBR 600RR (RIP)
2007 GSXR 600 (Done!)

Member Garage

Originally Posted by Romeo36 View Post
I'm nOt hurt dude. I just don't get how the cover has anything to do with it. What brand of cover was it?
Well first off I got it off some guy here. Was some off eBay and I noticed it was painted on the inside as well as the out side which the oem wasn't. So I'm assuming the bolts were not allowing a good ground?? I dunno what to tell you bud. It works now lol
TonyKmK87 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
07 GSXR 600 Charing system Diag..? Vividkid How To's and Q & A's 16 03-28-2011 03:55 PM
Question on charging system. SeaBasss General Discussion (Moto Related) 5 09-10-2010 09:57 PM
charging system beaterR6 How To's and Q & A's 1 03-25-2008 10:59 AM
charging system problem 79porsche General Discussion (Moto Related) 2 06-01-2007 09:48 PM
Charging system? Steved350 How To's and Q & A's 1 04-05-2006 09:45 PM

Thread Tools


All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM. is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy