MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > Performance and Modifications
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 08-27-2011, 02:53 AM   #1
theManofRussia
Who dares, wins.
 
theManofRussia's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Texas Tech
Feedback Rating: (0)
Posts: 941

Experience: 1 year

Bike(s):
Honda CBR600RR
Specialized Epic S-Works
Specialized Rockhopper


Member Garage





How do you work a Scorpio perimeter sensor alarm?

Hey Guys, I got a scorpio alarm (not used), that new one with the perimeter sensor and RFID antenna and got it installed at a shop, but when I arm the perimeter, the alarm just goes off all by itself in an empty garage or parking lot like 30 seconds after I arm it.
Also when it's armed and I come up to the bike and move it around without the keyfob (which disarms it automatically when close to the bike), the alarm doesn't go off like it should.

Did yall have similar problems with it? I should prob take it to the shop but it's a long drive.

thanks!
theManofRussia is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lost my Scorpio alarm charger - anyone got one? theManofRussia General Discussion (Moto Related) 0 05-10-2012 12:13 AM
Installing Help on Scorpio Alarm for Shadow 2wlzbtrthn4 Performance and Modifications 2 01-09-2009 02:08 AM
Scorpio i-500SW alarm system Eddy.T Gear Talk 9 02-03-2008 03:06 PM
Scorpio Alarm System Swift E General Discussion (Moto Related) 5 03-28-2006 01:39 PM
Advertisement
Old 08-27-2011, 08:23 AM   #2
craigntx
team ftp
 
craigntx's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: ravenite social club
Feedback Rating: (21)
Posts: 4,845

Experience: 10+ years

Bike(s):
all sold, wrecked, or stolen






the 1st issue could be sensitivity is set too high.

also it's possible the shop mounted the perimiter sensor too close to the main module. i had some incompetant do that to me (it's covered in the manual). that causes the alarm to trip

try this for the 2nd scenario: try to start it without the key fob in your pocket..
__________________
you may hate jerry sandusky but at least he drove slow through school zones

Last edited by craigntx; 08-27-2011 at 08:25 AM.
craigntx is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2011, 02:14 PM   #3
AFS_Racing
Boost King
 
Join Date: Feb 2009
Location: N-side
Feedback Rating: (0)
Posts: 3,578

Experience: 10+ years
Trackdays: 3











Mine does not do what you have described.

I agree with the sensitivity comment; adjust down a bit.
AFS_Racing is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2011, 03:34 PM   #4
the mother
Senior Member
 
the mother's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Alvin
Feedback Rating: (0)
Posts: 1,600

Experience: 3 years

Bike(s):
Kawi 08 250r




Member Garage





Welcome
__________________
Linda
the mother is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 04:38 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy