MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Off Topic (everything else) > Off Topic
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


FREE MH Decals by MAIL!

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-09-2006, 09:44 PM   #1
Robert95z
Ro-Beer-To
 
Robert95z's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dickinson, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 812

Experience: 5 years
Trackdays: 4

Bike(s):
02 F4i SOLD, 07 CBR600RR SOLD









Computer problems, sound issues

This happened out of the blue... Sound works fine in Windows Media Player, but I cant hear any sounds from windows, like clicking links where it makes the "click" sounds. Also cant hear ANY flash videos with sounds. like www.youtube.com for example. Cant hear any of the sounds from their videos.

Ive updated, uninstalled, reinstalled audio drivers with no luck... cant figure this out! help!
Robert95z is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer Gurus - Remote Access on a Home Computer Challen Off Topic 23 09-16-2013 07:37 AM
Computer guru's. Is this a Decent Deal for a starter gaming computer? Mark06gsxr Off Topic 22 01-01-2010 01:10 AM
Internet viruses, computer problems etc CaligoneTx Off Topic 15 12-22-2009 07:15 PM
Advertisement
Old 10-09-2006, 09:45 PM   #2
TxVrod
Senior Member
 
TxVrod's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Arlington, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 3,233












Turn your speakers on
TxVrod is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 09:54 PM   #3
Los
Gang Member
 
Los's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Katy\NW
Feedback Rating: (7)
Posts: 17,174

Experience: 10+ years

Bike(s):
'04 Yamaha R6 Edition
'14 Yamaha R6








Send a message via AIM to Los
do audio cd's work or mp3's off your hard drive?
__________________
4v82zk8
Koskesh....RIP Brotha.... 4/22/07
Los is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 10:26 PM   #4
Robert95z
Ro-Beer-To
 
Robert95z's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dickinson, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 812

Experience: 5 years
Trackdays: 4

Bike(s):
02 F4i SOLD, 07 CBR600RR SOLD









Yes, WMP works, Itunes works, etc. Video games work- CSS, Defcon... The only sounds that do not work are anything with Flash, or the "clicking" noise you hear when clicking links etc
Robert95z is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 10:30 PM   #5
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
When all else fails, kick the ever-lovin' out of it. It won't fix it, but you'll feel better.
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2006, 10:54 PM   #6
Robert95z
Ro-Beer-To
 
Robert95z's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dickinson, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 812

Experience: 5 years
Trackdays: 4

Bike(s):
02 F4i SOLD, 07 CBR600RR SOLD









Also have the newest version of flash
Robert95z is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 08:14 PM   #7
Robert95z
Ro-Beer-To
 
Robert95z's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dickinson, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 812

Experience: 5 years
Trackdays: 4

Bike(s):
02 F4i SOLD, 07 CBR600RR SOLD









help me jeebus
Robert95z is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 08:35 PM   #8
ArturoC
51% Geek, 49% SuperHero
 
ArturoC's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Atascocita
Feedback Rating: (0)
Posts: 23,248


Bike(s):
'99 GSXR600
'04 NSR 50
'09 Yamaha WR250X
'07 Triumph 675

Member Garage





Send a message via ICQ to ArturoC Send a message via AIM to ArturoC Send a message via Yahoo to ArturoC Send a message via Skype™ to ArturoC
__________________
Blog | Pics | YouTube
CMRA [Prov Nov]ice #404
Sponsors: D&D - GoPro - Amsoil
ArturoC is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2006, 08:50 PM   #9
Chris24
Thread Savior
 
Chris24's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 4,635

Experience: 8 years

Bike(s):
1979 Yamaha XS1100 Special









Send a message via AIM to Chris24 Send a message via MSN to Chris24 Send a message via Yahoo to Chris24
start/settings/control panel/sound.

check all the setting and properties, make sure nothin is muted on accident.
__________________
Brought to you by Carls Jr.!
Chris24 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 07:26 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy