MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 03-16-2011, 10:47 AM   #1
gixxre750
Senior Member
 
gixxre750's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Feedback Rating: (2)
Posts: 588












I need a Dynojet programmer

Anyone have a programmer I could borrow for about 5 min? Its a black plug that comes with the ignition modules and is used to update the firmware.

I will bring my computer to you and update the firmware where I never leave your site and give it back. Will make it worth your time if needed. Pm me if so, Thanks
gixxre750 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ninja 500r dynojet styxnsk1n How To's and Q & A's 5 04-04-2012 08:33 AM
Bazzaz or Dynojet???? peruvian General Discussion (Moto Related) 21 03-23-2009 11:13 PM
PC3 Programmer? MadMax143 Taking it to the Track 12 02-09-2009 12:16 AM
Anyone have a F-150 Programmer? Flasher? Chip? Mr. Unassailable How To's and Q & A's 9 07-27-2008 01:24 PM
DynoJet suit... NoFear General Discussion (Moto Related) 17 01-10-2008 09:57 PM
Advertisement
Old 03-16-2011, 11:24 AM   #2
Lokati
Not-a-squid
 
Lokati's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Spring/Woodlands
Feedback Rating: (4)
Posts: 2,072

Experience: 10+ years

Bike(s):
06 ZX6r (the last of the 636)
----------------------
Previously owned (most recently at least):
09 ZX10r, 08 250r, 08 Busa, 07 GSXR 600, 06 CBR 600rr, a couple 50s, 02 R6, '00 Mille, '00 R1

Member Garage





you can use aligator clips and jumper it with a 9v battery btw

EDIT: should be easy to find a write-up its pretty straightforward i've done it a lot in the past
Lokati is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 11:53 AM   #3
gixxre750
Senior Member
 
gixxre750's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Feedback Rating: (2)
Posts: 588












If you click the following link, you will see the little black box with 2 expansion ports on the lower left side. This is the plug I need.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawas...Q5fAccessories
gixxre750 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 11:57 AM   #4
texlurch
Official MH tag inspector
 
texlurch's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Smack dab in the middle of Colo
Feedback Rating: (2)
Posts: 10,236

Experience: 10+ years
Trackdays: 1

Bike(s):
04 ZX-10R
02 ZX-12R BOTM 12/11
00 ZX-12R
07 GSXR 600
00 TL1000R BOTM 07/12 (sold)

Member Garage





I've got one but still two weeks from home.
__________________
sig pic
A wise man once told me: "No matter how fine she is, just remember. Somewhere, someone is tired of her !"
.
.... Home of the "Black Ninja's"
texlurch is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 11:57 AM   #5
Lokati
Not-a-squid
 
Lokati's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Spring/Woodlands
Feedback Rating: (4)
Posts: 2,072

Experience: 10+ years

Bike(s):
06 ZX6r (the last of the 636)
----------------------
Previously owned (most recently at least):
09 ZX10r, 08 250r, 08 Busa, 07 GSXR 600, 06 CBR 600rr, a couple 50s, 02 R6, '00 Mille, '00 R1

Member Garage





Hrm.. dunno, I don't have one of those.

I just know when I update the firmware on my PCIIIs in the past, I just used a 9v battery to power the PCIII during the reboot for firmware install and it worked perfectly.
Lokati is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 12:04 PM   #6
ChrisBurke
Senior Member
 
ChrisBurke's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brookshire, TX
Feedback Rating: (0)
Posts: 599

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
2006 Kawasaki ZX14
2012 Kawasaki Brute Force 750



Member Garage


Quote:
Originally Posted by Lokati View Post
Hrm.. dunno, I don't have one of those.

I just know when I update the firmware on my PCIIIs in the past, I just used a 9v battery to power the PCIII during the reboot for firmware install and it worked perfectly.
Usually, that method works, but the power commander in question has very old firmware and you need this to update it:

https://cart.jetkit.com/p-868-rev-x-...pdate-kit.aspx

This box comes with ignition modules, anyone that bought a new ignition module recieved the box he needs.


Cody,

Check this link out:

http://www.orientexpress.com/images/...wareUpdate.doc

Last edited by ChrisBurke; 03-16-2011 at 12:07 PM.
ChrisBurke is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2011, 05:24 AM   #7
gixxre750
Senior Member
 
gixxre750's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Feedback Rating: (2)
Posts: 588












bump
gixxre750 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy