MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > Performance and Modifications
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 01-02-2011, 03:45 PM   #1
locomotiver1
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: johannesburg South Africa
Feedback Rating: (0)
Posts: 3

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
Suzuki M109R
Yamaha TZ250
Yamaha XT500
Yamaha RD350 A '72






Power Commander V Reset

Any idea how to "reset" a Power Commander V? By reset I mean a full hard reset. The unit is fitted to a Honda CBR1000RR. Worked like a dream then lost the T/P input. If the PC is connected to the unit it shows no T/P voltage at all. The T/P set up page comes up but no voltage is shown. The T/P input on the wire measured with a multimeter is correct ( 0,5vdc to 3,5vdc).
Anyone experienced this? Or have an idea about a reset for this unit?
locomotiver1 is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My new Power Commander V. with turbo and power shifter Gixxer Geezer Health and Fitness 24 08-11-2011 01:52 PM
Power commander big750 General Discussion (Moto Related) 16 04-22-2011 09:21 AM
Power Commander ... aboo007 Taking it to the Track 2 05-10-2009 10:25 AM
Reset power commander?? BYRDMAN How To's and Q & A's 3 06-28-2007 08:48 PM
power commander tcmatt General Discussion (Moto Related) 19 04-09-2006 07:06 AM
Advertisement
Old 01-02-2011, 03:48 PM   #2
VicTOEmizer
GUEST
 
VicTOEmizer's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: seabrook tx
Feedback Rating: (3)
Posts: 14,683

Experience: 10+ years

Bike(s):
rc51 (sold)
TTR 125 :)
Buell xb12r (sold)
2013 z1000 (sold)
Ducati multistrada :)






Welcome.
VicTOEmizer is online now   Reply With Quote
Old 01-03-2011, 03:40 AM   #3
locomotiver1
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: johannesburg South Africa
Feedback Rating: (0)
Posts: 3

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
Suzuki M109R
Yamaha TZ250
Yamaha XT500
Yamaha RD350 A '72






Problem solved. No reset on PC V unlike PC USB 111, only a firmware update which serves the same purpose. Running like a dream, back to the track now!!
locomotiver1 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy