MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-24-2010, 06:44 PM   #1
theonepr83
king of 600 zx6r 636
 
theonepr83's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 529

Experience: 5 years

Bike(s):
2013 soft tail slim
2007 gsxr 600 my ex
2006 636




help me out

i have a 2006 zx6r 636 it was stolen i got it back my ignition was took off but not broke so now i get no power to turn it on my batter is new can some one help me out you can call me 832 744 4936 name is anthony
theonepr83 is offline   Reply With Quote
Advertisement
Old 10-24-2010, 06:54 PM   #2
camaroz2866
Senior Member
 
camaroz2866's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,142

Experience: 10+ years
Trackdays: 2

Bike(s):
2008 cbr1000rr









hopefully can help ya out tomorrow
__________________
2008 cbr1000rr , 95 camaro z28, 2007gsxr750, 2003 busa le,99 r1,
97 gsxr 600(shrad)sold2005 r6 (sold)2001 camaro ss(sold),98 r1(sold), 00 f4(sold), ninja 250(sold),01 r6(sold)
camaroz2866 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2010, 07:14 PM   #3
theonepr83
king of 600 zx6r 636
 
theonepr83's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 529

Experience: 5 years

Bike(s):
2013 soft tail slim
2007 gsxr 600 my ex
2006 636




thanks man
theonepr83 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2010, 08:17 PM   #4
mammothmc
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Feedback Rating: (0)
Posts: 721












trace your positive battery cable to the first big junction. On that somewhere (might be under a pull off cap) will be your 30amp main fuse. Very likely to be your problem.
mammothmc is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2010, 08:21 PM   #5
camaroz2866
Senior Member
 
camaroz2866's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Feedback Rating: (4)
Posts: 4,142

Experience: 10+ years
Trackdays: 2

Bike(s):
2008 cbr1000rr









he looked over the main fuse. hes going to see what happens tomorrow when he tried to start it
__________________
2008 cbr1000rr , 95 camaro z28, 2007gsxr750, 2003 busa le,99 r1,
97 gsxr 600(shrad)sold2005 r6 (sold)2001 camaro ss(sold),98 r1(sold), 00 f4(sold), ninja 250(sold),01 r6(sold)
camaroz2866 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2010, 08:22 PM   #6
theonepr83
king of 600 zx6r 636
 
theonepr83's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 529

Experience: 5 years

Bike(s):
2013 soft tail slim
2007 gsxr 600 my ex
2006 636




thank i found it
theonepr83 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 06:03 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy