MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > Technical > How To's and Q & A's
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


FREE MH Decals by MAIL!

Advertisement

Closed Thread
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 06-19-2010, 07:47 PM   #1
Getoutofmyway
Member
 
Getoutofmyway's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Webster Texas
Feedback Rating: (0)
Posts: 93

Experience: 10+ years

Bike(s):
04 GSXR1000 Matt Mladin
06 CBR 600RR
04 CBR 600RR Tracked Out
07 ZX6 Tracked out
73 Honda 350 My First Bike Ever






CBR600 Gauge Cluster went WHACKO!!

Hey - I have an 04 and the gauge cluster went nuts. Now it only works when you apply BOTH the front and rear brakes . . . . . huh??? The clock works but what the heck do the brakes have to do with the gauge cluster? I have to apply BOTH brakes to get it to come on. Anybody have any ideas other than the obvious (check the wires - like I don't know that). Maybe someone has had a similar situation and found something . . . . .?? Bueler? Bueler? . . . . anyone?
Getoutofmyway is offline  
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone have a yzf600r gauge cluster that I could borrow for a day? Solracer General Discussion (Moto Related) 4 02-09-2015 08:10 PM
Gauge cluster not working nwall1 General Discussion (Moto Related) 6 04-07-2014 04:24 PM
dodge ram gauge cluster lights TexasCBR1000rr How To's and Q & A's 0 01-21-2011 02:50 AM
CBR600 Gauge Cluster went WHACKO!! Getoutofmyway How To's and Q & A's 0 06-19-2010 07:19 PM
F4i gauge cluster on a CBR F3?.. Help That_Boy_J How To's and Q & A's 3 05-29-2009 03:21 PM
Closed Thread


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 11:16 PM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy