MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


FREE MH Decals by MAIL!

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 04-09-2010, 06:11 PM   #1
satanraven
VERITAS AEQUITAS
 
satanraven's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: kingwood
Feedback Rating: (0)
Posts: 274

Experience: 5 years

Bike(s):
05 r6 raven






plz help if anybody might know............

sooo i have an 05 r6, havent had a single problem with it till bout 30 mins ago........i go to start it and it starts for 2 seconds then dies, over and over everytime i try to start it....then on the screen where the odo/clock are it shows 19 thats it so its throwing a code right???? does anybody know what 19 would mean on an 05 r6? any help is much appreciated to avoid cost
__________________
satanraven is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PLZ!!!! CUZ Off Topic 6 11-25-2012 02:40 AM
plz help J-ryder Performance and Modifications 2 05-08-2012 03:44 PM
Plz help SbFuller!!!!!! Mala Lingua General Discussion (Moto Related) 12 11-19-2008 01:50 PM
Need some OutLook Help Plz BigComfy Off Topic 18 11-19-2008 12:59 PM
help plz BrokebackCowboy Off Topic 22 01-19-2008 03:26 AM
Advertisement
Old 04-09-2010, 06:17 PM   #2
floyd600
Grip it and Rip it!!
 
floyd600's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Missouri city
Feedback Rating: (8)
Posts: 7,235

Experience: 8 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
07 R6 Track/Race (sold)
08 R6 Track/Race-RIP








11 - No normal signals are received from the cylinder identification sensor when the engine is started or while the vehicle is being driven.

12 - No normal signals are received from the cranshaft position sensor.

13 - Intake air pressure sensor: open or short circuit detected.

14 - Intake air pressure sensor: hose system malfunction (clogged or detached hose.)

15 - Throttle position sensor (for throttle valves): open or short circuit detected. Throttle position sensor (for throttle valves) coupler connection is loose.

17 - EXUP servo motor circuit: open or short circuit detected or loose connection.

18 - EXUP servo motor is stuck.

19 - Open circuit is detected in the input lead from the sidestand switch to the ECU.

20 - When the main switch is turned to "ON", the atmospheric pressure sensor voltage and intake air pressure sensor voltage differ greatly.

21 - Coolant temperature sensor: open or short circuit detected.

22 - Air temperature sensor: open or short circuit detected.

23 - Atmospheric pressure sensor: open or short circuit detected.

24 - No normal signal is received from the o2 sensor.

30 - Latch up detected. No normal signal is received from teh lean angle sensor.

33 - Open circuit detected in the primary lead of the cylinder #1 ignition coil.

34 - Open circuit detected in the primary lead of the cylinder #2 ignition coil.

35 - Open circuit detected in the primary lead of the cylinder #3 ignition coil.

36 - Open circuit detected in the primary lead of the cylinder #4 ignition coil.

39 - Open ciruit detected in a primary injector.

40 - Open circuit detected in a secondary injector.

41 - Lean angle sensor: open or short circuit detected.

42 - No normal signals are received from the speed sensor.
- Neutral switch: open or short circuit detected.

43 - Power supply to the injectors and the fuel pump is not normal.

44 - An error is detected while reading or writing on EE-PROM (CO adjustment value).

46 - Power supply is not normal.

50 - Faulty ECU memory. (When this malfunction is detected in teh ECU, the fault code number might not appear on the meter.)

59 - Throttle position sensor (for throttle cable pulley): open or short circuit detected. Throttle position sensor (for throttle cable pulley) coupler connection is loose.

60 - Throttle servo motor: open or short circuit detected. Defective throttle servo motor. Malfunction in ECU (servo motor driving system).

Er-1 - No signals are received from the ECU.

Er-2 - No signals are received from the ECU within the specified duration.

Er-3 - Data from teh ECU cannot be received correctly.

Er-4 - Non-registered data has been received from the meter.
floyd600 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:18 PM   #3
satanraven
VERITAS AEQUITAS
 
satanraven's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: kingwood
Feedback Rating: (0)
Posts: 274

Experience: 5 years

Bike(s):
05 r6 raven






holy that was quick!!!!!!!!!!!!! thanks a lot man!!!!:notworthy : much appreciated
__________________
satanraven is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:19 PM   #4
floyd600
Grip it and Rip it!!
 
floyd600's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Missouri city
Feedback Rating: (8)
Posts: 7,235

Experience: 8 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
07 R6 Track/Race (sold)
08 R6 Track/Race-RIP








no problem!!!
floyd600 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:20 PM   #5
Supa Dave
The Chupacabra
 
Supa Dave's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sugar Land
Feedback Rating: (2)
Posts: 1,818

Trackdays: 7

Bike(s):
GSX-R 600
KX250 (sold)








http://www.r6messagenet.com/forums/r...code-19-a.html

found this... cool floyd is too fast
__________________
"I wake up in the morning and excellence"
Supa Dave is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:22 PM   #6
floyd600
Grip it and Rip it!!
 
floyd600's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Missouri city
Feedback Rating: (8)
Posts: 7,235

Experience: 8 years
Trackdays: 10+

Bike(s):
07 R6 Track/Race (sold)
08 R6 Track/Race-RIP








Quote:
Originally Posted by Supa Dave View Post
http://www.r6messagenet.com/forums/r...code-19-a.html

found this... cool floyd is too fast
i have a r6 and work on it my self so..... i save all this codes when something pops up i already know what it is...
floyd600 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:29 PM   #7
tino
Senior Member
 
tino's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: North Houston
Feedback Rating: (9)
Posts: 1,099

Experience: 3 years
Trackdays: 1

Bike(s):
'05 ZX-10R
'03 HONDA 50








so you mean there's actually GOOD that can come from a forum?!? lol...thats awesome...
tino is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 06:53 PM   #8
satanraven
VERITAS AEQUITAS
 
satanraven's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: kingwood
Feedback Rating: (0)
Posts: 274

Experience: 5 years

Bike(s):
05 r6 raven






dude i just tried everything with the kickstand and the neutral safety nothin works it just keeps barkin at me then dieing =\ soooo confused right now
__________________
satanraven is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 07:55 PM   #9
DrAwkwArD
Banned
 
Join Date: Nov 2009
Feedback Rating: (1)
Posts: 1,231

Trackdays: 9











User is banned

.
DrAwkwArD is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2010, 08:09 PM   #10
satanraven
VERITAS AEQUITAS
 
satanraven's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: kingwood
Feedback Rating: (0)
Posts: 274

Experience: 5 years

Bike(s):
05 r6 raven






ya i traced them back and bypassed it, didnt work
__________________
satanraven is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 11:27 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy