MotoHouston.com MotoHouston.com
Register Members List Member Map Media Calendar Garage Forum Home Mark Forums Read

Go Back   MotoHouston.com > General Discussion > General Discussion (Moto Related)
Forgot info?

Welcome to MotoHouston.com! You are currently viewing our forums as a guest which gives you limited access to the community. By joining our free community you will have access to great discounts from our sponsors, the ability to post topics, communicate privately with other members, respond to polls, upload content, free email, classifieds, and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free, join our community!

Register Today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.


Like us on Facebook! Regular shirt GIVEAWAYS and more

Advertisement

Reply
Share This Thread: 
Subscribe to this Thread Thread Tools
Old 10-17-2009, 06:49 AM   #1
Shinobi
LETS ROLL!!
 
Shinobi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 621

Experience: 2 years

Bike(s):
02 Pornstar 600









Send a message via AIM to Shinobi
Turn signals just went out..

wtf...they just stopped working on me. fuses are fine, could it be my battery? i just put on new bulbs not too long ago what else could this be?? if it is my battery what brand would be wise to invest in?
__________________
funny dog pictures omg mom home
www.myspace.com/gixxer07
Shinobi is offline   Reply With Quote
Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacement turn signals. Need help. Will69camaro General Discussion (Moto Related) 26 07-18-2013 01:02 PM
Turn signals hoss1158 How To's and Q & A's 6 07-26-2012 12:59 PM
Turn Signals. SeaBasss General Discussion (Moto Related) 25 01-07-2010 10:07 AM
Turn signals cbr600F4 General Discussion (Moto Related) 5 08-09-2009 12:48 AM
flushmount turn signals.. micho General Discussion (Moto Related) 13 11-29-2005 02:59 AM
Advertisement
Old 10-17-2009, 06:51 AM   #2
Patrick
Motorcycles Unlimited
 
Join Date: Jun 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (2)
Posts: 16,367

Experience: 10+ years
Trackdays: 10+

Bike(s):
'14 Speed Triple R, '82 CB900F, '13 Streetglide






It's probably not your battery.
Do any of them come on / flash?
Are they stock or aftermarket?
Check your wiring and bulbs again.
If you don't get it figured out we're open 9-6 today.
__________________
Call or PM for the BEST PRICES in Houston for PARTS and ACCESSORIES.
MAKE SURE TO MENTION YOU'RE ON MH TO GET THE BEST PRICE!

NEED GEAR? We have a great selection in stock but if we need to order it we GUARANTEE FIT!
Where Houston riders go to have their bikes worked on, done right the first time!


muad

1964 FM 1960 West
Houston, TX 77090
Hours: Tues.-Fri. 9:30-6:00 Sat. 9-5:30
www.motorcycles-unlimited.com
http://www.facebook.com/motorcyclesunlimited
e-mail: patrick@motorcycles-unlimited.com
Patrick is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 06:52 AM   #3
Bomb0314
Senior Member
 
Bomb0314's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: NW Houston/Med Center
Feedback Rating: (0)
Posts: 1,380

Experience: 1 year

Bike(s):
SOLD all of them :(









if the bike turns on, then i dont think its the battery...
__________________
R.I.P Coach Dave 04/05/09
Bomb0314 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 07:37 AM   #4
flip326
No likey, no bikey
 
flip326's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: League City
Feedback Rating: (0)
Posts: 5,509

Experience: 7 years
Trackdays: 9

Bike(s):
'07 GSXR-750 (sold)
'05 zx6r Monster (sold)
'03 600rr track (sold)
'04 600rr Eurobet (sold)
'05 gsxr 600 (sold)






Quote:
Originally Posted by Shinobi View Post
wtf...they just stopped working on me. fuses are fine, could it be my battery? i just put on new bulbs not too long ago what else could this be?? if it is my battery what brand would be wise to invest in?
Get some new blinker flluid.

motul has the best.

BlinkerFluid
__________________
flip326 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 08:11 AM   #5
epofhouston
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Heights
Feedback Rating: (3)
Posts: 141

Experience: 4 years

Bike(s):
06 Fz6









Maybe the relay went bad.
epofhouston is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 10:15 AM   #6
Texas94fs
SBN Bus Driver
 
Texas94fs's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Under a bridge
Feedback Rating: (1)
Posts: 3,340

Trackdays: 5

Bike(s):
2006 Triumph Thruxton




Member Garage


Take em off, you don't need em anyway
__________________
If I was superman and could fly. . . I'd still take my cycle.
"What are you rebelling against?"
"What've you got?"

April 2009 BOTM
Texas94fs is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2009, 10:26 AM   #7
MrT713
Grand Kushi
 
MrT713's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: sw/sugarland
Feedback Rating: (0)
Posts: 744

Experience: 5 years
Trackdays: 4

Bike(s):
2003 gsxr 600
2007 gsxr 600 Track








cagers dont respect em anyway, even if u do have em.. maybe the switch relay is toast?? what happened to you and the new york guy when we left pp1 to go to vito's?
MrT713 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 01:10 AM   #8
Shinobi
LETS ROLL!!
 
Shinobi's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Houston
Feedback Rating: (0)
Posts: 621

Experience: 2 years

Bike(s):
02 Pornstar 600









Send a message via AIM to Shinobi
ok check this out. ill let the bike sit for a couple of mins or hours.
i go to start it.
and i test my right blinker first, and it works!! .....then i move over to the left,and it stops working
hmm, ill check the relays n a few...dnt kno y i didnt do that earlier

dude ive never heard of blinker fluid, shyts retarded lol.

and as for vitos, yall went one way, surge went another....by the time i figured out i was following u guys, i was already too far behind lol. so i just went to my job n got some free food
__________________
funny dog pictures omg mom home
www.myspace.com/gixxer07
Shinobi is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 05:57 AM   #9
loosenoose
veteran novice
 
loosenoose's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: montgomery
Feedback Rating: (2)
Posts: 4,155

Experience: 7 years

Bike(s):
07 sv650!




Member Garage


i went through the same thing with my sv. i think my solution was to replace them all with led blinkers. i dunno, maybe i had actually fixed something along the line, but the led's lasted a lot longer.
have you had the katana for long?
loosenoose is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2009, 08:27 AM   #10
CaligoneTx
Forest Gnome Tour Guide
 
CaligoneTx's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Valhalla
Feedback Rating: (1)
Posts: 21,558

Experience: 10+ years

Bike(s):
Triumph 675r
Ducati 748
Hyosungs (250r + 650r)
Honda 900rr
Suzuki Busa1300r (+2 bikes)






Send a message via AIM to CaligoneTx Send a message via Yahoo to CaligoneTx
Make sure the bulbs are the correct ones. The contact in the socket needs to mate w the bulb properly otherwise the bulb will have way too much resistance.

If the front is signalling but not turning on, the rear will flash faster because the resistance in the circuit is less.
__________________
triumphsig
CaligoneTx is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Advertisement


All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.


MotoHouston.com is not responsible for the content posted by users.
Privacy Policy